A+ A A-

Despre noi

Rate this item
(6 votes)

Pepiniera Novaci şi-a început activitatea în anul 1999, pe o suprafaţă mica,  pornind de la ideea de a oferi clienţilor o gamă variată de plante ornamentale de gradina. In aceasta perioadă, relativ scurta, am constatat că există interes din partea cumpărătorilor, fapt fapt ce a determinat o continuă dezvoltare.

La începutul anului 2012 suprafaţa pe care sunt cultivate plante ornamentale este de aproximativ 20.000 mp cu peste 20 de mii exemplare.

Plantele sunt produse şi crescute în câmp liber, fără o protecţie specială, din primul an pană in anul 6 sau 7 când ajung la o inălţime de 100-130 cm.

 Cu o experienţă de 14 ani în domeniu, am reuşit să identificăm şi să cultivăm cele mai rezistente varietăţi de tuia, astfel reuşind să onorăm şi comenzi mari cu plante de aceaş inăltime si acelaş aspect general, cu o rezistenţă sporită la factorii de stres.

Avem un stoc de plante la ghiveci, suficient de mare, astfel încât putem asigura livrarea plantelor solicitate în tot cursul anului.

Oferim servicii vanzare tuia columnaris,globosa, molid argintiu, brazi de craciun, chiparos de california la cele mai ieftine preturi.

banner  telefon

Sfaturi practice

In aceasta categorie va oferim informatii despre plantarea arbustilor, tratamente care trebuie aplicate in cazul bolilor si daunatorilor, precum si sfaturi utile privind intretinerea si taierea plantelor, dar si combaterea problemelor ce pot sa apara dupa plantare.

Despre noi

Cu o experienţă de 14 ani în domeniu, am reuşit să identificăm şi să cultivăm cele mai rezistente varietăţi de tuia,  reuşind să onorăm comenzi mari cu plante de aceaşi  inăltime si acelaş aspect general, cu o rezistenţă sporită la factorii de stres.

Suport

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, intrebari precum si sugestii,  va stam cu placere la dispozitie. Ne puteti contacta prin email sau telefon pe care le puteti gasi in sectiune contact si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Copyright © 2012 | www.tuianovaci.ro. Toate drepturile rezervate